Een zonnige dag is fijn, maar de zon kan ook een hinderlijke stoorzender zijn. Van een warme dag geniet je toch het meest als je jezelf kan terugtrekken in een schaduwrijke omgeving waarbij je toch lekker buiten kan genieten van het mooie weer. Een knikarmscherm is hiervoor de perfecte oplossing. Zelfs al is het de gehele dag mooi weer geweest en u heeft aan het einde van de dag een barbecue in de planning staan, dan kunt u toch onder uw knikarmscherm genieten van de restwarmte die is ontstaan, terwijl het qua temperatuur is afgekoeld.

Voor het overige is het natuurlijk fijn dat bij warm weer de leefomgeving in uw woning koel is. Dit kunt u bewerkstelligen met vele soorten buitenzonwering. Denk bijvoorbeeld aan uitvalschermen, screens of rolluiken. Een belangrijk detail is ook dat al deze vormen van buitenzonwering er ook voor zorgt dat verkleuring van meubilair tot het verleden bestaat.

Alle buitenzonwering kunt u uitvoeren met verschillende keuzes in bedieningen. Met oogwindwerk (draaistok), met lier, met motor (met draaiknop of handzender), met windmeter, met zon- en windmeter, bij ons kunt u alle uitvoeringen verkrijgen.

Naast alle uitvoeringen in bediening heeft u bij ons een zeer grote keuze uit doekkleuren. Bij de profielen en bakken van de zonwering kan gekozen worden uit een groot pallet aan RAL kleuren.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om alle mogelijkheden met u door te nemen. Neem voor een gedegen advies de afmetingen mee voor een indicatie van de prijs. Alle door ons geleverde buitenzonwering wordt door ons zorgvuldig opgemeten en desgewenst gemonteerd.