Zonweringsdoek vervangen

Zonweringsdoek vervangen

Is uw zonweringsdoek aan vervanging toe. Een zonweringsdoek kan geruime tijd mee, maar zal na verloop van tijd toch een keer moeten worden vervangen.

Door weersinvloeden en andersinds heeft een zonweringsdoek natuurlijk ook veel te verduren en is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat een doek na 10-20 jaar aan vervanging toe is. De levensduur van het zonweringsdoek is erg afhankelijk van de plek waar de zonwering dienst doet. Staat een zonwering vlak bij een grote boom die geurt dan is de kans groter dat het zonweringsdoek vaker moet worden gereinigd, staat een zonwering in de vrije omgeving met veel wind dan zal het stiksel van het doek op de lasnaden weer sneller los gaan laten.

Bent u er snel bij dan is een zonweringsdoek prima te reinigen of stiksel te repareren, komt u er echter te laat achter of bent u in het onderhoud tekortgeschoten dan is het tijd om Potman jr. te bellen om navraag te doen naar de mogelijkheden.

Zonweringsdoek voor alle buitenzonwering (knikarmschermen, uitvalschermen, screens of markiezen) hebben wij in os assortiment en worden precies geconventioneerd op maat geleverd en desgewenst bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

SWELA SUNSILK - highend met een extra klasse

Met sunsilk SNC heeft swela een zonweringdoek ontwikkeld dat menig ander product in de schaduw stelt. Het high-end-doek van licht en fijn polyester-filamentgaren overtuigt met uitermate lichtechte kleurstoffen, optimale kleurbriljantie en lichtintensiteit. Zijn zijdezachte transparantie verleent de schaduw een heel bijzonder tint. Het is verkrijgbaar in een nagenoeg onbeperkte kleurenveelvoud en een brede scala van dessins.

Onderhoudsvriendelijk en vormbestendig

Met zijn nano-coating is Sunsilk SNC uitstekend gewapend tegen vuil. Bovendien heeft de coating een zelfreinigend effect bij regen en is duurzaam water-, vet- en olieafstotend. Het sunsilk SNC-doek is bijzonder dun. Daarom vertoont het minder wavelvorming en uitrekking van de naden. Desondanks beschikt het materiaal over een zeer hoge vezelelasticiteit en daarmee over uitstekende hersteleigenschappen en een duurzame flexibiliteit. Uitermate scheurvast en weerbestendig, met optimale uv-bescherming (UPF 50+) – eigenschappen waarop swela vijf jaar garantie verleent.

In één oogopslag
Stralende kleuren
Hoge kleurintensiteit
Uitstekende lichtechtheid
Optimale uv-bescherming (UPF 50+)
Zijdezacht glanzend
Ongevoelig voor vuil
Permanent waterafstotend
Extreem scheurvast
Vormbestendig – lage schuurwaarden

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om alle mogelijkheden van kleuren, designs en textielsoorten met u door te spreken en tot een weloverwogen keuze te komen. Om u een prijsindicatie te kunnen geven adviseren wij u de afmeting(en) mee te nemen van de bestaande zonwering, zodat u weet waar u aan toe bent.

Collectie Swela Sunsilk designs

vanaf:32,50per M2

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via 0522 25 55 51

Vanaf: 1.149,00 op maat gemaakt!

Knikarmschermen

Wilt u in uw tuin of op het terras lekker in de schaduw zitten, dan is een knikarmscherm de ideale oplossing. Het scherm biedt goede bescherming tegen zonlicht en bijbehorende warmte.

Bevestigingspunten

Een knikarmscherm is een zonnescherm voor in uw tuin of op een terras. Een knikarm zonnescherm wordt met twee armen, die recht vooruit knikken, uitgestrekt. Het scherm is ook verkrijgbaar tot grotere breedtes. Bij gebruik van een groot doekoppervlak is de constructie van het scherm zwaarder. Het is van groot belang dat een knikarmscherm stevig is en met voldoende bevestigingspunten aan de gevel wordt gemonteerd.

Instelbaarheid

De hoek van een knikarmscherm is instelbaar. Dat betekent dat u de schuinte van het scherm in kunt laten stellen. Wilt u minder last hebben van de zon dan zal een schuiner afgesteld scherm u meer bescherming bieden, de doorloophoogte wordt kleiner. Wij proberen de vrije doorloop zo prettig mogelijk te houden voor u.

Een open systeem of een cassette systeem

Potman jr. levert een grote verscheidenheid aan open systemen en cassette systemen. Knikarmschermen in een cassette bieden optimale bescherming tegen zon. Het doek is in gesloten toestand beschermt tegen regen en wind. Tevens is het mogelijk om een windscherm aan de zijkant van uw knikarmscherm te plaatsen.

Degelijke kwaliteit

Wilt u lange tijd genieten van een kwalitatief knikarmscherm? Ga dan voor een kwaliteitsscherm bij Potman jr. Wij kunnen u in onze showroom een passend advies geven over de verschillende type knikarmschermen. Daarbij kunnen we u verschillende designs doeken laten zien, die aansluiten bij uw wensen

De prijs van knikarmschermen

De prijzen van knikarmschermen variëren en zijn afhankelijk van het soort materiaal, het formaat, de constructie en overige factoren. Wilt u meer weten over de prijs vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Bij Potman jr. helpen we u graag de juiste richting op. U bent van harte welkom in onze showroom voor meer informatie over de verschillende uitvalschermen. Via onderstaande link kunt u alvast de collectie zonweringsdoeken bekijken. Collectie Swela Sunsilk designs
Vanaf: 285,00 op maat gemaakt!

Screens

U kent het gevoel misschien. U bent ver van huis als u merkt dat het weer verandert. De wind steekt op. Gaat dat wel goed met uw zonwering? Als u kiest voor onze screens, hoeft u nergens over in te zitten.
Vanaf: 329,00 op maat gemaakt!

Rolluiken

Rolluiken zijn bedoeld als zonwering, maar bieden daarnaast ook ander comfort. Zo verhoogt het uw woongenot, zorgt het voor extra veiligheid en verbetert het de privacy.
Vanaf: 499,00 op maat gemaakt!

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn bij uitstek geschikt om warmte en hinderlijk licht te weren van uw venster. Doordat deze zonwering twee sterke armen heeft, is het een zeer windbestendige oplossing.
Vanaf: 1.249,00 op maat gemaakt!

Markiezen

De mooiste schaduw Markiezen, als de zon vrij spel heeft, ontdekt u al snel hoe belangrijk schaduw in huis is. Zeker bij gevels op het zuiden kunt u niet zonder zonwering. Maar welke zonwering? Met alleen schaduw bent u er nog niet. U hebt misschien een stijlvolle woning die om een chique oplossing vraagt. Ontdek dan onze markiezen.
Vanaf: 69,00 op maat gemaakt!

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat zijn bij Potman jr. in vele variaties verkrijgbaar, bijna overal toepasbaar en op maat te maken. De rolgordijnen bieden een uitgekiende combinatie van decoratieve en functionele eigenschappen.
Vanaf: 135,00 op maat gemaakt!

Jaloezieen

Bij Potman jr. kunt u verschillende type jaloezieën op maat kopen. Wij leveren zowel horizontale als verticale jaloezieën. De jaloezieën zijn op maat voor u te maken en toepasbaar in verschillende ruimtes.
Vanaf: 165,00 op maat gemaakt!

Vouwgordijnen

Wie op zoek is naar elegantie en schoonheid, komt vanzelf bij vouwgordijnen terecht. Deze romantische raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.
Vanaf: 159,00 op maat gemaakt!

Lamellen

Lamellen zijn decoratief en gebruiksvriendelijk. Met lamellen op maat beschikt u over een unieke combinatie van zonlicht weren en daglicht regelen. Prima toe te passen in zowel de privésfeer als in een werkomgeving.