Met Novellini Revolution bieden wij u de ideale oplossing om eenvoudig en snel uw bestaande bad om te toveren in een prachtige douchecombinatie. U hoeft daardoor niet de gehele badkamer te renoveren, dat scheelt veel hak en breekwerk waardoor deze oplossing veel geld en tijd bespaard. Door de opbouw met losse segmenten is er vrijwel voor iedere situatie een bad te vervangen voor een douchecombinatie op maat.

BAD ERUIT DOUCHE ERIN

Novellini biedt met de Revolution een complete douchecabine die zich naast hoogwaardige douchefaciliteiten en een strak design kenmerkt door modulaire bouw en veiligheid bij het douchen. De douchecabine is naar eigen wens samen te stellen, dus past eigenlijk altijd. Maten 120x70cm – 140x70cm – 160x70cm – 170x70cm – 120x80cm – 140x80cm – 160x80cm – 170x80cm – 120x90cm – 140x90cm – 160x90cm en 170x90cm.

REVOLUTION CABINE 2

Waarom een een Revolution cabine

eenvoudig en snel te monteren
tegelen wordt tot een minimum beperkt
naar eigen wens samen te stellen
past in elk type badkamer
ideaal ter vervanging van een bad

REVOLUTION CABINE 1

Is uw interesse gewekt kies dan voor Potman jr. om uw wensen te laten vervullen. Maak een afspraak met ons voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw specifieke situatie en wensen. Voor het maken van een juiste keuze is het voor ons belangrijk om van u te vernemen wat de bestaande situatie is. U kunt ons een afbeelding per mail sturen van de bestaande situatie en uw wensen of een afspraak maken met een van onze medewerkers in de showroom. U kunt van ons een offerte ontvangen van alleen de artikelen of van de gehele renovatie.

Novellini Revolution assortiment

Naar offerte-aanvraag.