KERAMIEKEN KEUKENBLAD

Een keukenblad van keramiek is onderhoudsvrij. Ook is zo’n keukenblad hitte-, vlek- en krasbestendig, en bovendien niet poreus. Wat dit relatief nieuwe materiaal als keukenblad interessant maakt voor de consument, is de super strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.
Onze keramiek is onderworpen aan een strenge controle over de kwaliteit en productie tijden, om een zekere levertijd te kunnen garanderen. Continu onderzoek en ontwikkeling worden gehandhaaft, en nieuwe mogenlijkheden worden ontwikkelt, om bij te dragen tot snellere responstijden voor behoefte van nieuwe markten.
Al onze materialen worden grondig door ons gecontroleerd, om er voor te zorgen dat onze normen worden gehaald. Onze platen zijn beschikbaar in afmetingen van maximaal 3600x1200mm.

HITTE EN CHEMICALIEEN BESTENDIG
Onze keramiek is volledig hitte bestendig en niet brandbaar. Het is ook bestand tegen chemicalieen ( zuren en basen ) dankzij haar porseleinen structuur en glazuurlaag op het oppervlak.

REINIGEN
Onze keramiek heeft een glad oppervlak, op welke geen vuil hecht. Het kan gemakkelijk worden gereinigd met water en conventionele schoonmaakmiddelen.

SLAGVASTHEID
Als gevolg van onze unieke constructie word er een uitstekend niveau van weerstand bereikt, wanneer het word onderworpen aan normaal gebruik. Echter zorg ervoor dat een zwaar en bot voorwerp niet op het werkblad valt, want het werkblad zou dan kunnen scheuren of zelfs breken. Let hierbij vooral op de randen, deze zijn het meest kwetsbaar.

KRASBESTENDIGHEID
Vanwege de aard van een keramisch oppervlak is het buitengewoon bestand tegen krassen (binnen redelijke verwachtingen).

Terug naar aanrechtblad vervangen