Ik wil een oven met 2 compartimenten. Ik wil een draaispit en een reinigingssysteem. Ook wil ik meer informatie in mijn display. Zoveel wensen, zoveel keuzes. Ovens zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, uitvoeringen en specificaties. Deze ovens zijn verkrijgbaar met klepdeuren en draaideuren. Met hetelucht of alleen onder en bovenwarmte, een combinatie van beide, stoomovens en nog veel meer.

Draaiknop

DISPLAY MET DRAAIKNOP

Met de draaiknop selecteert u eenvoudig de gewenste stand.

Tekstdisplay

DISPLAY MET TEKSTDISPLAY

Op het tekstdisplay ziet u direct wat een functie betekent, hoe lang een gerecht in de oven staat of u leest er eenvoudig een van de geautomatiseerde recepten af. Door te draaien en drukken navigeert u eenvoudig door alle menu’s en stelt u de gewenste functie in.

TFT display

DISPLAY MET TFT DISPLAY

Bij de TFT display-modellen met slide bediening navigeert u eenvoudig, als op een smartphone, door de menu’s. Het display volgt exact uw beweging en laat, door middel van foto’s en tekst, op het grote kleurenscherm exact zien wat u aan het doen bent.

Wij leveren ovens van alle vooraanstaande fabrikanten. Kom langs in onze showroom en infomeer naar de mogelijkheden en de scherpe prijzen die wij hanteren.

Terug naar bakken en braden