Complete badkamers

Complete badkamers

Potman jr. is het aangewezen bedrijf om complete badkamers onder te brengen. Door onze jarenlange ervaring, Potman jr. bestaat al sinds 1994, kunnen wij u een gedegen advies geven bij het creëeren van uw droombadkamer.

Complete badkamers zo samenstellen dat het perfect aansluit bij uw wensen en het gestelde budget is voor de medewerkers bij Potman jr. een dagelijkse bezigheid, waardoor ook een indeling van wat meer ingewikkelde ruimtes door de ruime ervaring van de medewerker gesneden koek is. Luisterend naar uw wensen zal de medewerker met behulp van een professioneel tekenprogramma een perspectief tekening maken van uw droombadkamer en aansluitend in de toonzaal  een keuze maken uit de artikelen die aansluiten bij uw wensen en gestelde budget.

U heeft nogal wat keuzes te maken! Keuze in wand- en vloertegels, inloopdouche of toch een gesloten douche of toch maar douchen in bad. Een stortdouche of toch een wat meer basic douchekop. Een wastafel of toch liever een badkamermeubel met kastruimte. Vloerverwarming of alleen een handdoeradiator. Zo een aantal keuzes die er moeten worden gemaakt, wij adviseren u alvast voordat u een afspraak met ons maakt over deze te maken keuzes alvast goed na te denken, zodat wij meteen voor u aan de slag kunnen gaan en uw wensen vorm kunnen gaan geven.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, Potman jr. is absoluut het juiste bedrijf waar u goed zaken mee kan toen. Zeer concurrerende prijzen, voor alles een oplossing, eigen montageteams, Potman jr. werkt alleen met A-merk artikelen waardoor de kwaliteit en garantie gewaarbogt is.

Neem contact op met Potman jr. voor het maken van een afspraak om uw “droombadkamer” te verwezenlijken.

Contact
Offerte aanvraag

Vanaf:2.950,00

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via 0522 25 55 51

Tegels

Negen van de tien badkamers worden in zijn geheel voorzien van tegels. In veel badkamers worden gerectificeerde tegels verwerkt. Deze tegels zijn strak afgewerkt en hebben dus geen ronde kanten. Om deze tegels goed te kunnen verwerken is het van belang dat de wanden vlak zijn. Er zijn vele kleuren en combinatie van afmetingen verkrijgbaar waardoor u de badkamer uw eigen identieke uitstraling kan geven. Grote wandtegels in de lengterichting zetten geeft een mooi en tevens ruimtelijk effect, zeker in combinatie met grote vloertegels.

Stortdouches

Douchen in weldaad, dat kan met heuze stortdouches. U waant zich alsof in een grote regenbui. Stortdouches zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen (van 16 t/m 35 mm). Stortdouches zijn er tevens in vele verschillende modellen en designs.

Inloopdouches

Inloopdouches, op dit moment, de nummer 1 keuze in douches. Overweegt u een inloopdouche dan is het aan te raden onderstaande voor- en nadelen af te wegen alvorens u de keuze voor inloopdouches maakt.

Douchegoten

Douchegoten zijn mede door de enorme vraag van inloopdouches de nummer één afvoer bij het realiseren van nieuwe badkamers. Douchegoten zijn leverbaar in vele afmetingen en uitvoeringen.

Doucheputjes

Met Doucheputjes is niets mis, sterker nog, een doucheputje is vele malen makkelijker in onderhoud dan een douchedrain en kan gemakkelijker dan een douchedrain in het tegelwerk worden verwerkt.

Douchecabines

Mensen die houden van een afgesloten ruimte bij het douchen kiezen voor douchecabines. Bij douchecabines kan eigenlijk geen spatwater ontstaan, hierdoor houdt u het buiten de douche eigenlijk altijd droog en ontstaan er geen natte en daardoor gevaarlijke situaties.

Douchedeuren

Heeft u een hekel aan spatwater dan is de keuze voor douchedeuren snel gemaakt. Douchedeuren kunt u verkrijgen in vele afmetingen en uitvoeringen. Het is zelfs mogelijk om voor speciale ruimtes douchedeuren op maat te bestellen. Potman jr. meet de douchedeur exact voor u in en met zo'n zes weken kan deze douchedeur bij u worden gemonteerd.

Stoomcabines

Ons assortiment in stoomcabines is enorm. Novellini is de fabrikant van de in onze toonzaal opgestelde stoomcabines. Door het overweldigende aanbod van Novellini op het gebied van stoomcabines kunnen wij u eigenlijk altijd stoomcabines leveren die precies aan uw wensen voldoen.

Douchekranen

Douchekranen kunnen worden uitgevoerd met of zonder thermostaat. Bij een douchekraan met thermostaat kunt u zelf de gewenste temperatuur bepalen door de knop te verdraaien op de af te lezen temperatuur. Deze douchekranen zijn uitgevoerd met een kinderbeveiliging, als u de temperatuur hoger wenst dan 38 graden dient u eerst een knopje in te drukken en tegelijkertijd door te draaien waardoor bewust de gewenste temperatuur kan worden gekozen. Veel douchekranen met thermostaat zijn uitgevoerd met een koude body (cooltouche), hierdoor zal het kraanhuis nooit zo heet worden dat u zich lelijk zou kunnen verbranden. Vind u een thermostaat op uw douchekraan niet zo belangrijk en kiest u er liever voor om zelf te mengen dan kan dat natuurlijk ook nog steeds al wordt dit toch als een beetje ouderwets beschouwd.

Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn er te kust en te keur. U vraagt en wij draaien. Badkamermeubels met één lade, twee lades en zelfs met drie lades "alles" is mogelijk.

Wastafelkranen

De keuze van wastafelkranen is erg persoonlijk en hangt samen met uw wensen. Wenst u een wastafelkraan met een lage uitloop of toch liever een hoge uitloop omdat u gewent bent makkelijk met uw hoofd onder de kraan te kunnen. Valt uw oog op design, kubistisch, modern of houdt u het op een eenvoudige uitstraling van de kraan. Verder is het nog belangrijk te weten of de kraan vanuit de wand moet komen, geschikt moet zijn voor een opzetwastafel of dat de wastafelkraan gewoon op de wastafel zelf wordt gemonteerd. Vaak gaat deze keuze samen met de uitstraling die u uw gehele badkamer wenst te geven.

Wandclosets

De meeste toiletruimtes en badkamers worden voorzien van wandclosets. Waar voorheen nog een standaard toiletpot met een kunststof reservoir werd geplaatst is het nu gebruikelijk om een hangend closet te situeren in deze ruimtes. Wandclosets hebben het voordeel dat ze vrij van de vloer hangen, waardoor het schoonmaken een stuk wordt vereenvoudigd. Wandclosets zijn verkrijgbaar in diepspoel of vlakspoel.

Designradiatoren

Het woord design zegt het al, designradiatoren zijn voor het oog fraai uitziende radiatoren bedoeld voor de badkamer, maar ook voor vertrekken als de keuken en of de hal. Designradiatoren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, afmetingen en capaciteiten. Het is belangrijk dat de designradiator in ieder geval van de juiste capaciteit is. Door de juiste warmteafgifte is het altijd aangenaam vertoeven in uw badkamer. Wij maken bij designradiatoren onderscheid in horizontale (buizen horizontaal) en verticale designradiatoren (buizen verticaal).

Vloerverwarming

Geen koude voeten meer. Vloerverwarming wordt met regelmaat toegepast in badkamers. Elektrische vloerverwarming in combinatie met een klokthermostaat wordt in een badkamer het meeste toegepast. De klokthermostaat kan zo worden ingesteld dat niet de gehele dag de vloerverwarming aan staat, maar op gezette tijden aangaat en ook weer uitgaat. Hierdoor verbruikt u veel minder stroom en dat scheelt weer wat in de kosten.

Baden

Baden in luxe. Een bad is natuurlijk een welkome aanvulling in de badkamer, al is een aparte douche voor veel mensen prioriteit nummer één het bad wordt toch ook liever niet gemist. Is de badkamer ruim bemeten dan is de keuze niet zo moeilijk, maar is het qua afmetingen juist roeien met de riemen dan is de keuze veelal best lastig.

Whirlpools

Relaxen in whirlpools met behulp van hyro en/of aero stralen is aangenaam vertoeven en zal u een ontspannen en verkwikkend gevoel geven. Hydro jets zijn geplaatst aan de zijkanten, rug- en voetenzijde. Hydro jets werken op basis van water en worden met kracht uitgestoten waardoor een masserende werking ontstaat. Aero jets zijn geplaatst in de bodem van het bad en zorgen voor een verkwikkende en ontspannen werking.

Badwanden

Badwanden kunnen heel praktisch zijn en meestal zelfs noodzakelijk. Is er te weinig ruimte in uw badkamer om zowel een bad alsook een aparte doucheruimte te creëeren en wilt u een bad in de badkamer niet missen dan zal er gedouched moeten worden in bad. Om de badkamer vrij van spattend water te houden is het aan te raden een badwand te plaatsen op het bad.

Badkranen

Badkranen kunnen worden uitgevoerd met of zonder thermostaat. Bij een badkraan met thermostaat kunt u zelf de gewenste temperatuur bepalen door de knop te verdraaien op de af te lezen temperatuur. Deze badkranen zijn uitgevoerd met een kinderbeveiliging, als u de temperatuur hoger wenst dan 38 graden dient u eerst een knopje in te drukken en tegelijkertijd door te draaien waardoor bewust de gewenste temperatuur kan worden gekozen. Veel badkranen met thermostaat zijn uitgevoerd met een koude body (cooltouche), hierdoor zal het kraanhuis nooit zo heet worden dat u zich lelijk zou kunnen verbranden. Vind u een thermostaat op uw badkraan niet zo belangrijk en kiest u er liever voor om zelf te mengen dan kan dat natuurlijk ook nog steeds al wordt dit toch als een beetje ouderwets beschouwd.

Badkamer 300 x 200 cm

Complete badkamer met een afmeting van 300 x 200 cm. Deze badkamer is met zorg samengesteld met alleen A-merk artikelen. Voor deze badkamer is gekozen voor grote glans witte wandtegels van 30 x 60 cm in combinatie met grote antraciete vloertegels van 60 x 60 cm. Zowel de wand- en vloertegels zijn gerectificeerd (strak, zonder afgeronde kanten), doordat de wandtegels in de breedte groter zijn dan in de hoogte krijgt de badkamer een heel ruimtelijk effect.