Badkamermeubels

Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn er te kust en te keur. U vraagt en wij draaien. Badkamermeubels met √©√©n lade, twee lades en zelfs met drie lades “alles” is mogelijk.

Wastafel

Wilt u liever een keramische wastafel, een strak uitgevoerde mineraalwater wastafel of toch een hardstenen wastafel. Een wastafel bepaalt mede het design van het totale badkamermeubel. Wenst u een wastafel met een enkele waskom of toch liever een dubbele waskom. Wenst u een wastafel met afleggedeelte of juist niet.

Onderbouwkasten

Onderbouwkasten van badkamermeubels kunnen worden uitgevoerd met verschillende soorten grepen, greeploos of zelfs met een push to open systeem. De keuze in kastkleuren is enorm en eigelijk te veel om te benoemen. Hoogglans gelakte kleuren, mat gelakte kleuren of een veeltal aan houtdecoren, aan u de keuze.

Spiegelkasten

Spiegelkasten behorende bij badkamermeubels zijn verkrijgbaar met enkele en dubbel verspiegelde deuren (makkelijk voor het bekijken van de achterkant van het haar). De verlichting van een spiegelkast kan zowel opbouw (LED, halogeen of tl verlichting op de spiegelkast) als inbouw (geïntegreerde verlichting in de spiegel(s)).

Spiegels

Spiegels behorende bij badkamermeubels zijn verkrijgbaar met opbouw LED, halogeen of tl verlichting, maar ook met volledig geïntegreerde horizontale of verticale verlichting. U kunt er zelfs voor kiezen om de spiegel rondom met verlichting te voorzien. Wij raden u aan spiegelverwarming te nemen om zo geen beslagen spiegel te krijgen.

Kolomkasten

Kastruimte heeft u nooit teveel. Om extra kastruimte te creëren is er een grote verscheidenheid aan kolomkasten te verkrijgen. Hoge kolomkasten of lage kolomkasten zijn een mooie aanvulling op badkamermeubels.

Toonzaal

In onze toonzaal hebben wij een zeer groot assortiment aan badkamermeubels opgesteld staan, zodat u eigenlijk altijd de juiste keuze kunt maken. Kom langs in onze toonzaal, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Vanaf:595,00

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via 0522 25 55 51

Complete badkamers

Potman jr. is het aangewezen bedrijf om complete badkamers onder te brengen. Door onze jarenlange ervaring, Potman jr. bestaat al sinds 1994, kunnen wij u een gedegen advies geven bij het creëeren van uw droombadkamer.

Tegels

Negen van de tien badkamers worden in zijn geheel voorzien van tegels. In veel badkamers worden gerectificeerde tegels verwerkt. Deze tegels zijn strak afgewerkt en hebben dus geen ronde kanten. Om deze tegels goed te kunnen verwerken is het van belang dat de wanden vlak zijn. Er zijn vele kleuren en combinatie van afmetingen verkrijgbaar waardoor u de badkamer uw eigen identieke uitstraling kan geven. Grote wandtegels in de lengterichting zetten geeft een mooi en tevens ruimtelijk effect, zeker in combinatie met grote vloertegels.

Stortdouches

Douchen in weldaad, dat kan met heuze stortdouches. U waant zich alsof in een grote regenbui. Stortdouches zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen (van 16 t/m 35 mm). Stortdouches zijn er tevens in vele verschillende modellen en designs.

Inloopdouches

Inloopdouches, op dit moment, de nummer 1 keuze in douches. Overweegt u een inloopdouche dan is het aan te raden onderstaande voor- en nadelen af te wegen alvorens u de keuze voor inloopdouches maakt.

Douchegoten

Douchegoten zijn mede door de enorme vraag van inloopdouches de nummer één afvoer bij het realiseren van nieuwe badkamers. Douchegoten zijn leverbaar in vele afmetingen en uitvoeringen.

Doucheputjes

Met Doucheputjes is niets mis, sterker nog, een doucheputje is vele malen makkelijker in onderhoud dan een douchedrain en kan gemakkelijker dan een douchedrain in het tegelwerk worden verwerkt.

Douchecabines

Mensen die houden van een afgesloten ruimte bij het douchen kiezen voor douchecabines. Bij douchecabines kan eigenlijk geen spatwater ontstaan, hierdoor houdt u het buiten de douche eigenlijk altijd droog en ontstaan er geen natte en daardoor gevaarlijke situaties.

Douchedeuren

Heeft u een hekel aan spatwater dan is de keuze voor douchedeuren snel gemaakt. Douchedeuren kunt u verkrijgen in vele afmetingen en uitvoeringen. Het is zelfs mogelijk om voor speciale ruimtes douchedeuren op maat te bestellen. Potman jr. meet de douchedeur exact voor u in en met zo'n zes weken kan deze douchedeur bij u worden gemonteerd.

Stoomcabines

Ons assortiment in stoomcabines is enorm. Novellini is de fabrikant van de in onze toonzaal opgestelde stoomcabines. Door het overweldigende aanbod van Novellini op het gebied van stoomcabines kunnen wij u eigenlijk altijd stoomcabines leveren die precies aan uw wensen voldoen.

Douchekranen

Douchekranen kunnen worden uitgevoerd met of zonder thermostaat. Bij een douchekraan met thermostaat kunt u zelf de gewenste temperatuur bepalen door de knop te verdraaien op de af te lezen temperatuur. Deze douchekranen zijn uitgevoerd met een kinderbeveiliging, als u de temperatuur hoger wenst dan 38 graden dient u eerst een knopje in te drukken en tegelijkertijd door te draaien waardoor bewust de gewenste temperatuur kan worden gekozen. Veel douchekranen met thermostaat zijn uitgevoerd met een koude body (cooltouche), hierdoor zal het kraanhuis nooit zo heet worden dat u zich lelijk zou kunnen verbranden. Vind u een thermostaat op uw douchekraan niet zo belangrijk en kiest u er liever voor om zelf te mengen dan kan dat natuurlijk ook nog steeds al wordt dit toch als een beetje ouderwets beschouwd.

Wastafelkranen

De keuze van wastafelkranen is erg persoonlijk en hangt samen met uw wensen. Wenst u een wastafelkraan met een lage uitloop of toch liever een hoge uitloop omdat u gewent bent makkelijk met uw hoofd onder de kraan te kunnen. Valt uw oog op design, kubistisch, modern of houdt u het op een eenvoudige uitstraling van de kraan. Verder is het nog belangrijk te weten of de kraan vanuit de wand moet komen, geschikt moet zijn voor een opzetwastafel of dat de wastafelkraan gewoon op de wastafel zelf wordt gemonteerd. Vaak gaat deze keuze samen met de uitstraling die u uw gehele badkamer wenst te geven.

Wandclosets

De meeste toiletruimtes en badkamers worden voorzien van wandclosets. Waar voorheen nog een standaard toiletpot met een kunststof reservoir werd geplaatst is het nu gebruikelijk om een hangend closet te situeren in deze ruimtes. Wandclosets hebben het voordeel dat ze vrij van de vloer hangen, waardoor het schoonmaken een stuk wordt vereenvoudigd. Wandclosets zijn verkrijgbaar in diepspoel of vlakspoel.

Designradiatoren

Het woord design zegt het al, designradiatoren zijn voor het oog fraai uitziende radiatoren bedoeld voor de badkamer, maar ook voor vertrekken als de keuken en of de hal. Designradiatoren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, afmetingen en capaciteiten. Het is belangrijk dat de designradiator in ieder geval van de juiste capaciteit is. Door de juiste warmteafgifte is het altijd aangenaam vertoeven in uw badkamer. Wij maken bij designradiatoren onderscheid in horizontale (buizen horizontaal) en verticale designradiatoren (buizen verticaal).

Vloerverwarming

Geen koude voeten meer. Vloerverwarming wordt met regelmaat toegepast in badkamers. Elektrische vloerverwarming in combinatie met een klokthermostaat wordt in een badkamer het meeste toegepast. De klokthermostaat kan zo worden ingesteld dat niet de gehele dag de vloerverwarming aan staat, maar op gezette tijden aangaat en ook weer uitgaat. Hierdoor verbruikt u veel minder stroom en dat scheelt weer wat in de kosten.

Baden

Baden in luxe. Een bad is natuurlijk een welkome aanvulling in de badkamer, al is een aparte douche voor veel mensen prioriteit nummer één het bad wordt toch ook liever niet gemist. Is de badkamer ruim bemeten dan is de keuze niet zo moeilijk, maar is het qua afmetingen juist roeien met de riemen dan is de keuze veelal best lastig.

Whirlpools

Relaxen in whirlpools met behulp van hyro en/of aero stralen is aangenaam vertoeven en zal u een ontspannen en verkwikkend gevoel geven. Hydro jets zijn geplaatst aan de zijkanten, rug- en voetenzijde. Hydro jets werken op basis van water en worden met kracht uitgestoten waardoor een masserende werking ontstaat. Aero jets zijn geplaatst in de bodem van het bad en zorgen voor een verkwikkende en ontspannen werking.

Badwanden

Badwanden kunnen heel praktisch zijn en meestal zelfs noodzakelijk. Is er te weinig ruimte in uw badkamer om zowel een bad alsook een aparte doucheruimte te creëeren en wilt u een bad in de badkamer niet missen dan zal er gedouched moeten worden in bad. Om de badkamer vrij van spattend water te houden is het aan te raden een badwand te plaatsen op het bad.

Badkranen

Badkranen kunnen worden uitgevoerd met of zonder thermostaat. Bij een badkraan met thermostaat kunt u zelf de gewenste temperatuur bepalen door de knop te verdraaien op de af te lezen temperatuur. Deze badkranen zijn uitgevoerd met een kinderbeveiliging, als u de temperatuur hoger wenst dan 38 graden dient u eerst een knopje in te drukken en tegelijkertijd door te draaien waardoor bewust de gewenste temperatuur kan worden gekozen. Veel badkranen met thermostaat zijn uitgevoerd met een koude body (cooltouche), hierdoor zal het kraanhuis nooit zo heet worden dat u zich lelijk zou kunnen verbranden. Vind u een thermostaat op uw badkraan niet zo belangrijk en kiest u er liever voor om zelf te mengen dan kan dat natuurlijk ook nog steeds al wordt dit toch als een beetje ouderwets beschouwd.

Badkamer 300 x 200 cm

Complete badkamer met een afmeting van 300 x 200 cm. Deze badkamer is met zorg samengesteld met alleen A-merk artikelen. Voor deze badkamer is gekozen voor grote glans witte wandtegels van 30 x 60 cm in combinatie met grote antraciete vloertegels van 60 x 60 cm. Zowel de wand- en vloertegels zijn gerectificeerd (strak, zonder afgeronde kanten), doordat de wandtegels in de breedte groter zijn dan in de hoogte krijgt de badkamer een heel ruimtelijk effect.