Geintegreerde afzuigkappen zijn er in twee maten en diverse prijsklassen. Potman jr. levert geintegreerde afzuigkappen van alle vooraanstaande fabrikanten.

Afmetingen

60 en 90 cm.

Afzuigcapaciteiten

De keuze voor de juiste afzuiging is afhankelijk van de opstelling van uw keuken en uw specifieke situatie.

Laagbouwwoningen

Bij laagbouwwoningen wordt over het algemeen gebruik gemaakt van rechtstreekse afzuiging naar buiten, zodat een afzuiging met motor(en) het hoogste rendement geeft. In sommige situaties is de woning voorzien van een woonhuisventilator (mechanische afzuiging). Wilt u de afzuiging aansluiten op de mechanische afzuiging dan is het aan te raden een afzuigkap aan te schaffen zonder motor. Wordt een afzuigkap met motor aangesloten op een woonhuisventilator dan zullen er luchtjes worden uitgeblazen in de vertrekken (badkamer en toilet) waarvoor de woonhuisventilator ook wordt gebruikt. Houdt u er rekening mee dat er bij een afzuiging met motor afzuigcapaciteit verloren gaat bij elke bocht die in de aansluiting voorkomt, voor het meeste rendement is het aan te raden “indien mogelijk” direct rechtstandig door de buitenmuur af te zuigen.

Hoogbouwwoningen (appartementen)

Bij hoogbouwwoningen wordt over het algemeen gebruik gemaakt van een woonhuisventilator (mechanische afzuiging). In deze situatie heeft u twee mogelijkheden voor u afzuiging. U kunt kiezen om een motorloze afzuiging aan te sluiten op de woonhuisventilator, de woonhuisventilator bepaalt dan de capaciteit van de afzuiging. U kunt eventueel ook kiezen voor een afzuiging met motor(s) in combinatie met koolstoffilters. Deze koolstoffilters zorgen ervoor dat de luchtjes door het filter worden opgevangen en schone lucht terug in de ruimte wordt uitgeblazen. Wilt u af van het met regelmaat vervangen van de filters, dan kunt u ook kiezen voor een Plasma filter, dit is een permanent filter die u niet hoeft te vervangen en een lange levensduur heeft.

Prijsklassen

De prijs is sterk afhankelijk van de afmeting, uitvoering en afzuigcapaciteit. Wij kunnen u geintegreerde afzuigkappen leveren van alle vooraanstaande fabrikanten.
Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom en u te laten infomeren naar de mogelijkheden en de scherpe prijzen die wij hanteren.

Terug naar afzuiging