HPL KEUKENBLAD

Een keukenblad van laminaat heeft een ondergrond van watervast verlijmd multiplex met daarop een harde toplaag van HPL (High Pressure Laminate). Laminaat (HPL) keukenbladen zijn glad van oppervlak en niet poreus. Ze zijn daardoor hygienisch en makkelijk schoon te houden. Deze HPL keukenbladen worden ook wel Toplaminaat keukenbladen genoemd. Toplaminaat is verkrijgbaar in zeer veel kleuren en dessins en kan daardoor uitstekend worden afgestemd op de kleuren van uw keuken. Naast de grote keuze in hpl kleuren kunt u uw keukenblad een persoonlijk tintje geven door de vele mogelijkheden voor randafwerking. U kunt daarvoor bijvoorbeeld kiezen uit aluminium, roestvrijstaal, massief hout, kunststof of combinaties daarvan. Een aantal uitvoeringen is ook leverbaar met een waterkering.
Een HPL keukenblad van Toplaminaat heeft een prachtige uitstraling, is prettig in het gebruik en heeft een bijzonder gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zeker met een speciale randlijst krijgt u een HPL keukenblad van heel betaalbaar design! Plaats nooit hete voorwerpen, zoals pannen, direct op het blad. Gebruik ook altijd een snijplank als u iets wilt snijden of hakken. Dagelijks afnemen met een vochtige doek en uw Toplaminaat keukenblad blijft als nieuw. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met de gebruikelijke zachte, niet schurende, huishoudmiddelen.

HYGIENISCH
Een HPL keukenblad is niet poreus en daarom neemt het geen vocht op. Bovendien is het oppervlak glad, zodat etensresten eenvoudig verwijderd kunnen worden.

MAKKELIJK SCHOON TE HOUDEN
Door zijn gladde oppervlak is het HPL makkelijk schoon te houden met een vochtige doek.

VELE DESIGNS EN KLEUREN
HPL is te verkrijgen in vele designs en kleuren. Dit kunnen egale kleuren zijn, maar ook houtkleuren en steenkleuren.

VERSCHILLENDE RANDAFWERKINGEN
Door de rand van een HPL keukenblad af te werken met bijvoorbeeld aluminium krijgt uw keukenblad een strakke uitstraling.

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING
Een keukenblad met HPL heeft een goede prijs kwaliteit verhouding in vergelijking met andere werkbladen zoals graniet,composiet of keramiek.

Terug naar aanrechtblad vervangen