Potman jr. levert badkamers in het ruimste begrip van het woord. Op basis van een gesprek met de toonzaal medewerker zal Potman jr. u een passend voorstel doen voor uw “droombadkamer”. De juiste indeling van een badkamer is sterk afhankelijk van uw wensen en afmetingen. Tijdens dit gesprek maakt de toonzaal medewerker een perspectief tekening van de indeling en zullen vervolgens de juiste keuzes voor sanitair, kranen en tegels worden gemaakt die tegemoet komen aan uw individuele wensen en budget. Potman jr. werkt samen met nagenoeg alle bekende fabrikanten zodat er eigenlijk altijd de gewenste keuze gemaakt kan worden op basis van uw wensen en budget.

Bad
Bij de indeling van een badkamer wordt “indien de ruimte het toelaat” vaak gekozen voor een bad. Een bad is verkrijgbaar in vele afmetingen en vormen, desgewenst kan een bad worden uitgevoerd met een heus whirlpool systeem waardoor badderen meer relaxen wordt.

Douche
Douchen kan natuurlijk in bad, maar “indien de ruimte het toelaat” is het functioneler om de douche apart van het bad te situeren. U kunt kiezen voor een gesloten douche (douchecabine of stoomcabine) of een open douche (inloopdouche). Douchecabines en inloopdouches zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en vormen. Bij veel fabrikanten heeft u de keuze om de glazen wanden te laten behandelen met een coating waardoor kalk geen kans meer krijgt te hechten aan het glas. Voor de afvoer kunt u kiezen voor een douchebak, douchegoot of een doucheputje. Bij een houten vloer raden wij u aan een douchebak aan te schaffen, zodat een goede waterdichtheid kan worden gegarandeerd, bij een cement dekvloer is elke wijze van afvoer geschikt mits de cementdekvloer voldoende dik is om de afvoer in te kunnen verwerken. Het douchen op zich kan op vele verschillende manieren. Een fraaie stortdouche in combinatie met een handdouche (voor het uitspoelen van het haar) is op dit moment toch wel de meest gewilde manier van douchen. Een stortdouche kan zowel opbouw alsook inbouw worden besteld. Een inbouw stortdouche is niet altijd mogelijk, hiervoor dient de dikte van de muur toereikend te zijn in verband met het inbouwelement. Een stortdouche is alleen functioneel wanneer uw combi-ketel een minimale opbrengst heeft van zo’n 7 liter warm water per minuut.

Wastafel (badkamermeubel)
Wilt u een enkele wastafel of toch een dubbele wastafel. Deze vraag zal u zeker worden gesteld door de toonzaal medewerker. Afhankelijk van de afmetingen en indeling van uw badkamer kunt u er voor kiezen een enkele of dubbele wastafel in uw badkamer te verwerken. Hierbij speelt natuurlijk een grote rol voor hoeveel personen de badkamer dienst doet. Bent u met z’n tweetjes of wordt de badkamer gebruikt door een groot gezin. Verder is het ook van belang of er ‘s-Morgens spitsuur is in de badkamer of dat een ieder op andere tijden gebruik maakt van de badkamer. Kastruimte is natuurlijk nooit weg, daarom wordt vaak gekozen voor een compleet badkamermeubel of een wastafel in combinatie met √©√©n of meerdere hoge kolomkasten. Wastafels en badkamermeubels zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en kleuren. Bij de indeling van de badkamer zal de toonzaal medewerker rekening houden met al uw specifieke wensen.

Verwarming
Een mooie badkamer zonder fraaie designradiator is eigenlijk niet meer van deze tijd. Vaak wordt gekozen voor een handdoekradiator, wel zo gemakkelijk om uw handdoeken gelijk lekker voorverwarmd voor het pakken te hebben. Vloerverwarming is natuurlijk ook erg aangenaam. Vloerverwarming is verkrijgbaar op basis van elektrisch in combinatie met een klokthermostaat of op basis van conventionele verwarmingsleidingen in te frasen in de bestaande cementdekvloer.

Montage
Potman jr. kan u natuurlijk alleen alle artikelen leveren voor uw badkamer. Potman jr. is echter ook de juiste partner voor de gehele montage van uw badkamer. Slopen, verleggen van leidingen, stukadoren, tegelzetten en het afmonteren van alle kranen en sanitair. Wij kunnen de verbouwing van uw badkamer van A tot Z voor u verzorgen (ontzorgen noemen wij dat), kom daar eens bij een ander om!

Toonzaal
In onze up to date toonzaal staan alle nieuwste items op het gebied van badkamers.

Ontwerp

Neem contact op met Potman jr. voor het maken van een afspraak om uw “droombadkamer” te verwezenlijken.

Contact
Offerte aanvraag