Douchedeuren

Douchedeuren

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via 0522 25 55 51

Rotpunkt MX magnolia - greeploos -

Deze Rotpunkt MX stijlvolle greeploze en zeer praktisch ingedeelde eilandkeuken in hoogglans magnolia is een topper uit ons assortiment greeploze keukens. De hoge kastenwand met alle benodigde inbouwapparatuur zorgt ervoor dat u alles bij de hand hebt. Het 4 cm dikke HPL aanrechtblad geeft deze keuken een modern en strakke uitstraling. Mede door de afsluitende 5 cm dikke panelen is de keuken tot in detail afgewerkt. In deze keuken is aan kastruimte geen gebrek, door de 30 cm diepe onderkasten aan de voorkant van het eiland wint de keuken enorm aan extra opbergruimte. Deze keuken is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Schmidt Strass - modern -

Deze elegante Schmidt Strass designkeuken biedt u 4,20 meter aan buitengewoon vernuft! Haar geheim: volledig uitschuifbare lades, Engelse lades die de opbergoppervlates vergroten, een functionele opstelling en een rationele binneninrichting … Alles binnen handbereik en moeiteloos toegankelijk! Met haar vele talenten bestaat ze ook in een altijd voordelige versie in een uitgebreid assortiment kleuren die zich afstemmen op uw ruimte en smaak. Deze keuken is leverbaar in vele kleuren en aan te passen aan uw wensen, eventueel ook verkrijgbaar in een greeploze uitvoering.

Bribus Eco P02 fresco

Strakke en fris uitgevoerde Bribus Eco keuken in hoekopstelling. De fronten zijn uitgevoerd in de kleur fresco en het HPL aanrechtblad in de kleur sneeuwwit. De strakke belijning in deze keuken komt mede door de goed op elkaar afgestemde kleurencombinatie. De inbouwapparatuur is op zeer logische wijze ingedeeld, zodat alles in deze keuken met een handomdraai is te gebruiken. Deze keuken kan geheel worden aangepast aan uw specifieke wensen en is leverbaar in verschillen frontuitvoeringen en kleuren.

Schmidt Moon Micron - modern -

Deze Schmidt Moon Micron keuken is een verkenning van unieke emoties. Een wereld bezield door de maan en de vrouw. Een huwelijk tussen nieuwe, sprekende kleuren – Nordic blue en gekonfijte kastanje –, verzachte hoeken en afgeronde meubels die slimme opbergruimtes verbergen. De magnetische schoonheid van strakke lijnen met een touch latch-opening die de handgrepen onzichtbaar maakt. De handige hoekopberging met toegang vanuit de eetkamer blijft zo uiterst discreet! Deze keuken is leverbaar in vele kleuren en volledig aan te passen aan uw wensen.

Rotpunkt Flash HL - modern -

Gaat uw voorkeur uit naar een strakke moderne keuken uitgevoerd met grote beugels dan is de Rotpunkt Flash HL echt iets voor u. Het eiland is in deze opstelling rondom voorzien van onderkasten met lades, hierdoor kunt u alle keukengerei overzichtelijk rangschikken en heeft u bij het openen van de lades direct overzicht. Het 4 cm dikke HPL aanrechtblad is in het eiland doorgetrokken aan de zijkanten zodat het eiland tezamen met de aangrenzende tafel haar eigen identiteit behoudt. Deze keuken is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Bribus Eco P02 zandgrijs

Simplistische Bribus Eco keuken met dun wit keramisch werkblad en fronten in de kleur zandgrijs. Door de grote draadbeugels in combinatie met de in de zijwanden subtiele doorlopende witte afwerking krijgt deze keuken haar eigen identiteit. Strak uitgevoerd, maar toch ook gecombineerd met een houten accent in de hoge apparatenkast die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur in het RVS. Deze keuken kan geheel worden aangepast aan uw specifieke wensen en is leverbaar in verschillen frontuitvoeringen en kleuren.

Schmidt Maryville - landelijk -

Bij deze Schmidt Maryville keuken vertelt het hout hier over zijn herinneringen aan Louisiana. Het pronkt met de prachtige effecten van eik, bekleedt de muren met lambrizeringen en creëert een blok dat aan een ambachtelijk meubel doet denken. Een maximum aan keukengerei binnen handbereik, een minimum aan onnodige bewegingen en een optimale organisatie voor drukke dagen. Deze landelijke keuken met vele gedetailleerde afwerkingen "zelfs de achterwanden zijn met schrootjes in dezelfde stijl afgewerkt" is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Rotpunkt Zerox - greeploos -

Greeploos in haar perfectie doorgevoerd. Het greeploze aspect van deze Rotpunkt Zerox keuken is rondom doorgezet bij deze eilandkeuken waardoor het aanrechtblad één geheel vormt met de keuken. De nis aan de voorkant van het eiland geeft een verbindende factor met de woonkamer en geeft daardoor een echt een meerwaarde aan deze keuken. Kiest u liever voor extra kastruimte achter een deurtje of voorzien van lades dan kan dat natuurlijk ook. Deze keuken is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Bribus Eco P02 vanille met mountain oak donker

Bribus Eco moderne strakke keuken van alle gemakken voorzien. Door haar eenvoud is deze keuken toepasbaar in bijna elke woning. Het aanrechtblad is qua kleur precies hetzelfde als de fronten van de onderbouwkasten van de keuken. Om de keuken niet te steriel te laten lijken is er hierbij voor gekozen om de hoge apparatenkasten uit te voeren in een contrasterende houtkleur "mountain oak donker. De grote wandkast met klep is zeer praktisch, door het openen heeft u volledig zicht op alle daarachter verborgen keukengerei. Deze keuken kan geheel worden aangepast aan uw specifieke wensen en is leverbaar in verschillen frontuitvoeringen en kleuren.

Rotpunkt Bernice - landelijk -

Rotpunkt Bernice een echte topper is ons assortiment van landelijke keukens. Deze keuken is in deze opstelling voorzien van allerlei prachtige en tevens praktische details. Open kasten voor borden, kopjes en allerhande keukengerei. Onderkasten voorzien van glazen deurtjes waarachter alles goed overzichtelijk kan worden gerangschikt. Het 3 cm dikke granieten werkblad geeft deze keuken net dat beetje extra nostalgie en maakt deze keuken echt af. Deze keuken is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Schmidt Lully - landelijk -

Bij deze Schmidt Lully landelijke keuken gaan esthetiek en inrichtingen een wisselwerking aan om deze grote gezinskeuken te hullen in de zonnige sfeer van vakantiehuizen. Het leven draait uiteraard rond het centrale eiland met open opbergruimtes. Het werkblad dat op een hakblok lijkt, geeft zin om te koken. De kookplaat oefent dezelfde aantrekkingskracht uit, met een hoogte die meer ergonomie belooft. Esthetiek en inrichtingen gaan hier een wisselwerking aan om deze grote gezinskeuken te hullen in de zonnige sfeer van vakantiehuizen. Stijl en authentieke charme ten top met een rechampi afwerking die volgens de regels van de kunst met de hand werd aangebracht, en de decoratieve lijn Concerto Line met pilasters, vitrines, kroonlijsten en lichtlijsten enz. Deze landelijke eilandkeuken met toogdeur en getimmerde schouw is leverbaar in vele kleuren en volledig aan te passen aan uw wensen.

Bribus Eco P02 grafiet

Mooie stijlvolle Bribus Eco keuken waarbij opvalt dat hierbij is gekozen voor veel opbergruimte op een relatief kleine ruimte. De afzuigkap is uittrekbaar tot volledig boven de kookplaat en de aansluiting is weggewerkt in de wandkasten. Alle benodigde inbouwapparatuur is aanwezig, de combi-magnetron is op ooghoogte geplaatst waardoor duidelijk kan worden waargenomen hoe het eventuele bakproces zich voltrekt. Deze keuken kan geheel worden aangepast aan uw specifieke wensen en is leverbaar in verschillen frontuitvoeringen en kleuren.

Rotpunkt Memory - landelijk -

Prachtige Rotpunkt keuken met houten Memory fronten in de kleur basalt. Deze landelijke eilandkeuken is uitgevoerd met fraaie schouw en 6 cm opgedikt composieten aanrechtblad. Het eiland is aan beide zijden voorzien van kasten, waardoor er optimaal is omgegaan met de kastruimte. Mede door de ringgrepen krijgt deze keuken haar eigen identiteit. Deze keuken is leverbaar in vele kleuren en volledig aan te passen aan uw wensen.

Schmidt Fresh - greeploos -

De Schmidt Fresh keuken uitgevoerd met de glans van een sublieme lak en een extreme frisheid zijn kenmerkend voor zijn glamour effect. Zijn elegantie komt voort uit zijn eenvoud en zijn volmaakte uitlijning, zonder dat deze pure lijnen worden onderbroken door handgrepen. Deze greeploze hoogglans wit gelakte eilandkeuken met hoge kastenwand is leverbaar in vele kleuren en aan te passen aan uw wensen, ook verkrijgbaar met vele modellen grepen in plaats van greeploos.

Rotpunkt Holz - modern -

Deze houten Rotpunkt keuken met super strak composieten werkblad krijgt door de nissen in de hoge kastenwand een speels en open karakter. Het eiland is centraal gepositioneerd zodat alle apparatuur binnen handbereik is. De kastruimte waarover deze eilandkeuken beschikt is enorm, hierdoor kan al het keukengerei overzichtelijk worden opgeborgen. Deze keuken is leverbaar in vele kleuren en volledig aan te passen aan uw wensen.

Schmidt Green Life - modern -

De Schmidt Green Life keuken is bij voorkeur modern, en koppelt een super verzorgd design aan uitzonderlijke ecologische eigenschappen. Haar strakke architectuur herbergt grote schatten: duurzame en milieuvriendelijke materialen, functionele oplossingen die verspilling tegengaan, en toestellen die niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig zijn. Harmonieuze kleuren met het nieuwe Canyon houtdecor met een heel trendy effect van verweerde oude planken en Kashmir grey kleuren. Deze moderne eilandkeuken met grote apparatenkastenwand in houtdecor is leverbaar in vele kleuren en aan te passen aan uw wensen, desgewenst ook verkrijgbaar in de uitvoering greeploos.

Schmidt Arcos Eolis - greeploos -

Grote open ruimte in jaren 50-stijl, vrolijk en kleurrijk. Een echte levendige, gezellige ruimte, speciaal ontworpen voor een groot gezin. Het verkeer is georganiseerd rond de dubbelzijdige bibliotheek die tegelijk een afscheiding en een zeer praktisch opbergmeubel is. Alles bij de hand en onder de ogen hebben met nisstang, waar u het meest gebruikte keukengerei kunt ophangen en met een uitsparing voor het installeren van bijvoorbeeld een tafelblad. De fronten zonder handgrepen worden benadrukt door een origineel gebruik van kleuren. Slimme hoekindeling van het werkblad. De hangkast verbergt achter zijn vouwdeur schappen en een uittrekbaar tafelblad. De koffiemachine is altijd aangesloten en gemakkelijk te bereiken. Deze greeploze keuken in houtkleur is leverbaar in vele kleuren en aan te passen aan uw wensen, eventueel ook verkrijgbaar met keuze uit vele modellen grepen in plaats van getoonde greeploze uitvoering.

Rotpunkt Zerox HG - greeploos -

Moderne simplistische greeploze keuken in hoogglans wit gecombineerd met een kastenwand in houtdecor. Aan het schiereiland loopt het aanrechtblad over zodat dit gedeelte tevens als eettafel kan worden gebruikt. Het keramische aanrechtblad geeft deze keuken een moderne uitstraling en vormt daardoor één geheel met de keuken. Achter de hoge wandkasten is de afzuiging in zijn geheel aan het zicht onttrokken waardoor de eenheid gewaarborgd blijft. Deze keukek is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Desgewenst kan deze keuken volledig aangepast worden aan uw specifieke wensen en is leverbaar in vele kleuren.

Rotpunkt Tendence - landelijk -

Deze Rotpunkt Tendence keuken heeft zowel een moderne als ook een landelijk ogende uitstraling. Door het 6 cm strak opgedikte HPL werkblad krijgt de keuken een moderne look, terwijl de bewerking in het front juist weer de oude look van de keuken naar voren haalt. Al met al een keuken met verschillende karakters die elkaar perfect aanvullen, deze keuken kan daardoor prima worden geplaatst in zowel een landelijke omgeving alsook in een nieuwbouw omgeving. Deze keuken is Leverbaar in vele kleuren en volledig aan te passen aan uw wensen.

Schmidt Lagune Eolis - greeploos -

Een glanzende afwerking en een uniek spiegeleffect. Één van de tekenen van een tot in de puntjes verzorgde architectuur is het glazen nispaneel met waardevolle opbergruimte. Achter dit doorschijnende rolluik kunt u kleine huishoudelijke apparaten binnen handbereik houden. Deze greeploze hoogglans zwarte keuken met wit composiet werkblad is leverbaar in vele kleuren en aan te passen aan uw wensen en is eventueel ook verkrijgbaar met keuze uit vele modellen grepen in plaats van getoonde greeploze uitvoering.

Rotpunkt Luxio HL - modern -

Deze Rotpunkt Luxio HL frisse moderne keuken in prachtig blauw met houten accenten krijgt vooral door de open vakken een luchtig geheel, tevens loopt deze open keuken moeiteloos door in het interieur van de woonkamer waardoor een samenhangend geheel wordt gevormd. Met een zeer fraai vormgegeven zwevende kastenwand komt deze keuken helemaal tot zijn recht. Het eiland is voorzien van een super strak keramisch werkblad met een tafel in dezelfde kleur als alle verdere afwerkingen van de keuken. Deze keuken is leverbaar in vele kleuren en volledig aan te passen aan uw wensen.

Bribus Eco P01

Bribus Eco keuken in standaard wit. Dit 180 cm lange keukenblok wordt veel geplaatst in huurwoningen. Het multiplex werkblad voorzien van een HPL toplaag is zeer sterk. Door de geplaatste bovenkasten is er extra opbergruimte gecreëerd. Dit keukenblok is ook verkrijgbaar in grotere maten zoals 200 en 220 cm.

Schmidt Brahms - landelijk -

Met het model Brahms vindt Schmidt de grote klassiekers opnieuw uit door traditie aan moderne functies te koppelen: pottenlades en lades met gemouleerde fronten , stijlvolle handgrepen, gezellige ingebouwde rekjes naast de provisiekasten en apparaten, een afzuigkap verscholen in een bijpassende kroonlijst… Een authenticiteit die nog wordt versterkt door een geborstelde afwerking die de nerven en poriën van het hout onthult. Massief houten keuken voor de liefhebber en van alle gemakken voorzien. Deze Schmidt Brahms keuken is leverbaar in vele kleuren en aan te passen aan uw wensen.