Archief: Keukens
Prijsindicatie: 15.950,00

Rotpunkt MX magnolia – greeploos –

Deze Rotpunkt MX stijlvolle greeploze en zeer praktisch ingedeelde eilandkeuken in hoogglans magnolia is een topper uit ons assortiment greeploze keukens. De hoge kastenwand met alle benodigde inbouwapparatuur zorgt ervoor dat u alles bij de hand hebt. Het 4 cm dikke HPL aanrechtblad geeft deze keuken een modern en strakke uitstraling. Mede door de afsluitende 5 cm dikke panelen is de keuken tot in detail afgewerkt. In deze keuken is aan kastruimte geen gebrek, door de 30 cm diepe onderkasten aan de voorkant van het eiland wint de keuken enorm aan extra opbergruimte. Deze keuken is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Prijsindicatie: 11.275,00

Schmidt Strass – modern –

Deze elegante Schmidt Strass designkeuken biedt u 4,20 meter aan buitengewoon vernuft! Haar geheim: volledig uitschuifbare lades, Engelse lades die de opbergoppervlates vergroten, een functionele opstelling en een rationele binneninrichting … Alles binnen handbereik en moeiteloos toegankelijk! Met haar vele talenten bestaat ze ook in een altijd voordelige versie in een uitgebreid assortiment kleuren die zich afstemmen op uw ruimte en smaak. Deze keuken is leverbaar in vele kleuren en aan te passen aan uw wensen, eventueel ook verkrijgbaar in een greeploze uitvoering.

Prijsindicatie: 6.350,00

Bribus Eco P02 fresco

Strakke en fris uitgevoerde Bribus Eco keuken in hoekopstelling. De fronten zijn uitgevoerd in de kleur fresco en het HPL aanrechtblad in de kleur sneeuwwit. De strakke belijning in deze keuken komt mede door de goed op elkaar afgestemde kleurencombinatie. De inbouwapparatuur is op zeer logische wijze ingedeeld, zodat alles in deze keuken met een handomdraai is te gebruiken. Deze keuken kan geheel worden aangepast aan uw specifieke wensen en is leverbaar in verschillen frontuitvoeringen en kleuren.

Prijsindicatie: 26.500,00

Schmidt Moon Micron – modern –

Deze Schmidt Moon Micron keuken is een verkenning van unieke emoties. Een wereld bezield door de maan en de vrouw. Een huwelijk tussen nieuwe, sprekende kleuren – Nordic blue en gekonfijte kastanje –, verzachte hoeken en afgeronde meubels die slimme opbergruimtes verbergen. De magnetische schoonheid van strakke lijnen met een touch latch-opening die de handgrepen onzichtbaar maakt. De handige hoekopberging met toegang vanuit de eetkamer blijft zo uiterst discreet! Deze keuken is leverbaar in vele kleuren en volledig aan te passen aan uw wensen.

Prijsindicatie: 16.950,00

Rotpunkt Flash HL – modern –

Gaat uw voorkeur uit naar een strakke moderne keuken uitgevoerd met grote beugels dan is de Rotpunkt Flash HL echt iets voor u. Het eiland is in deze opstelling rondom voorzien van onderkasten met lades, hierdoor kunt u alle keukengerei overzichtelijk rangschikken en heeft u bij het openen van de lades direct overzicht. Het 4 cm dikke HPL aanrechtblad is in het eiland doorgetrokken aan de zijkanten zodat het eiland tezamen met de aangrenzende tafel haar eigen identiteit behoudt. Deze keuken is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Prijsindicatie: 6.750,00

Bribus Eco P02 zandgrijs

Simplistische Bribus Eco keuken met dun wit keramisch werkblad en fronten in de kleur zandgrijs. Door de grote draadbeugels in combinatie met de in de zijwanden subtiele doorlopende witte afwerking krijgt deze keuken haar eigen identiteit. Strak uitgevoerd, maar toch ook gecombineerd met een houten accent in de hoge apparatenkast die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur in het RVS. Deze keuken kan geheel worden aangepast aan uw specifieke wensen en is leverbaar in verschillen frontuitvoeringen en kleuren.

Prijsindicatie: 22.500,00

Schmidt Maryville – landelijk –

Bij deze Schmidt Maryville keuken vertelt het hout hier over zijn herinneringen aan Louisiana. Het pronkt met de prachtige effecten van eik, bekleedt de muren met lambrizeringen en cre√´ert een blok dat aan een ambachtelijk meubel doet denken. Een maximum aan keukengerei binnen handbereik, een minimum aan onnodige bewegingen en een optimale organisatie voor drukke dagen. Deze landelijke keuken met vele gedetailleerde afwerkingen “zelfs de achterwanden zijn met schrootjes in dezelfde stijl afgewerkt” is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Prijsindicatie: 14.850,00

Rotpunkt Zerox – greeploos –

Greeploos in haar perfectie doorgevoerd. Het greeploze aspect van deze Rotpunkt Zerox keuken is rondom doorgezet bij deze eilandkeuken waardoor het aanrechtblad één geheel vormt met de keuken. De nis aan de voorkant van het eiland geeft een verbindende factor met de woonkamer en geeft daardoor een echt een meerwaarde aan deze keuken. Kiest u liever voor extra kastruimte achter een deurtje of voorzien van lades dan kan dat natuurlijk ook. Deze keuken is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.

Prijsindicatie: 6.450,00

Bribus Eco P02 vanille met mountain oak donker

Bribus Eco moderne strakke keuken van alle gemakken voorzien. Door haar eenvoud is deze keuken toepasbaar in bijna elke woning. Het aanrechtblad is qua kleur precies hetzelfde als de fronten van de onderbouwkasten van de keuken. Om de keuken niet te steriel te laten lijken is er hierbij voor gekozen om de hoge apparatenkasten uit te voeren in een contrasterende houtkleur “mountain oak donker. De grote wandkast met klep is zeer praktisch, door het openen heeft u volledig zicht op alle daarachter verborgen keukengerei. Deze keuken kan geheel worden aangepast aan uw specifieke wensen en is leverbaar in verschillen frontuitvoeringen en kleuren.

Prijsindicatie: 17.850,00

Rotpunkt Bernice – landelijk –

Rotpunkt Bernice een echte topper is ons assortiment van landelijke keukens. Deze keuken is in deze opstelling voorzien van allerlei prachtige en tevens praktische details. Open kasten voor borden, kopjes en allerhande keukengerei. Onderkasten voorzien van glazen deurtjes waarachter alles goed overzichtelijk kan worden gerangschikt. Het 3 cm dikke granieten werkblad geeft deze keuken net dat beetje extra nostalgie en maakt deze keuken echt af. Deze keuken is volledig aan te passen aan uw wensen en leverbaar in vele kleuren.