Greeploze keukens of keukens met een strakke greep zijn helemaal hot. Ook worden steeds meer strakke keukens geleverd in oude woningen, waar vroeger toch eerder voor een landelijke uitstraling van de keuken werd gekozen zie je nu steeds vaker dat een oudere woning ook best een modern interieur mag hebben en daar hoort dan ook een moderne keuken bij die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De topper op het gebied van aanrechtbladen is op dit moment – keramiek – (verkrijgbaar in vele kleuren).  Een keukenblad van keramiek is onderhoudsvrij, hitte-, vlek- en krasbestendig, en bovendien niet poreus. De super strakke uitstraling geeft de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht (een echte aanrader)!

Op het gebied van koken gaat de inductiekookplaat steeds meer de overhand nemen. Veel klanten zweerden altijd bij koken op gas, maar dat zie je nu toch langzamerhand veranderen. Er zijn ook nog al wat voordelen bij het koken op inductie: sneller koken, gemakkelijk in onderhoud en natuurlijk een zeer strakke uitstraling. De prijs was nog vaak een struikelblok, maar die is door de grote vraag evenredig verlaagt.

Om uzelf te oriënteren vind u hieronder een aantal links naar highlights, trends en catalogussen van de drie keukenmerken Rotpunkt, Schmidt en Bribus waar wij mee samenwerken.

Rotpunkt Highlights
Rotpunkt Trends 2015

Schmidt catalogus

Bribus assortiment
Bribus Eco assortiment
Bribus Primium assortiment