Belangrijke mededeling i.v.m. Corona! Onze toonzaal is normaal geopend, ook op zaterdag. Let bij uw bezoek a.u.b. op ons deurbeleid en houd minimaal 1,5 meter afstand tot anderen. Wij wensen u goede gezondheid en veel succes en sterkte.

Wij zijn vanaf vrijdag 27 december 2019 verhuist naar ons nieuwe pand aan de Blankenstein 600 te Meppel nabij de meubelboulevard (rechts naast de Praxis). Alle nieuwste trends op het gebied van keukens en badkamers is bij ons te vinden. Ons assortiment is zeer ruim te noemen met keuze in keukens, badkamers en tegels voor ieder reëel budget. Kosten nog moeite zijn gespaard om alle gadgets en trends voor u te verwerken in alle keuken en badkameropstellingen. In onze showroom kunt u zich vereenzelvigen in ruimtes die aansluiten met de ruimte van uw eigen keuken en of badkamer, hierdoor krijgt u een reëel beeld van de opstellingen in vergelijking met uw eigen situatie.

Coronavirus > de adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. We proberen uw bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen. De winkel, de keukens, badkamers en sanitaire voorzieningen worden met veel zorg en extra gereinigd. De kranen en de touche-screens worden tevens zeer nauwkeurig en regelmatig gereinigd. Bij het kennismaken en het eventueel tekenen van de koopovereenkomst wordt er geen hand geschud.

We hopen dat we u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en verwelkomen u graag in onze onze nieuwe showroom.

Team Potman jr. Keuken en Bad